top of page

#ultimateshopblog


Je kent het wel, je moet nieuwe kleren hebben, maar je werkt tot half 7 en dan sluiten winkels ook nog om 6 uur. Je kunt niet altijd met diezelfde spijkerbroek komen, dus wat doe je? Juist internet shoppen! Nou is dit natuurlijk niks nieuws en heb ik hierbij niet het wiel uitgevonden. Echter toen ik laatst op pad ging bedacht ik mij weer waarom ik internet shoppen verkies boven het winkel shoppen.

Je hebt wat gevonden wat jij leuk vindt, alleen de ene winkelmaat valt anders dan de andere winkel maat. Dus wat krijg je dan? JE MOET GAAN PASSEN! En als ik iets ECHT vreselijk vindt, is het PASSEN! Pashokjes zijn net de hel. Met een spiegel in elke hoek van het hokje, waarbij elk spekje wat je hebt wordt geasseerd. Hiernaast zijn er zoveel lampen dat het letterlijk zorgt voor het broeikaseffect. Je staat te koken en te smelten in dat hokje(gevoelsmatig zet je ook uit door dit effect, als oververhit ijzer). Daarnaast gaat thick thighs save lives niet op. Elke broek die je wilt passen moet over die dikke billen heen en dan begin je al bijna spijt te krijgen dat je zo zwaar je benen traint in de sportschool. Oh yes I have been there. Daarna moet je ook nog de walk of shame lopen en zeggen tegen de verkoopster 'deze hoef ik niet, dank je.:)'. Waarbij zij natuurlijk denkt 'je ziet het kleding rek toch al uitpuilen?! Waarom ga je nog iets passen!'.

In schril contrast met als je een broek online bestelt. Des noods bij twijfel is er een mogelijkheid om 2 maten te bestellen. Je zit thuis waar niemand je veroordeelt en het terug sturen is nog makkelijker! Je gaat naar de Primera en zegt 'alsjeblieft' krijgt een bonnetje en de kous is af. Je kunt online kortingscodes invoeren, waarbij je ook nog geld bespaart. En de mensen die helemaal van de besparingen zijn, kunnen alles uit China laten over komen met ome Alie die wellicht niet binnen 1-3 werkdagen binnen zijn, maar je hebt wel heel economisch gewinkeld. EN je portemonnee is niet meteen kaalgeplukt.

Daarnaast wil ik nog wat slinkse tips met jullie delen om die euro uit te rekken, want meer geld in je zak is nooit verkeerd!

1: Zoek die kortingscodes, het kan soms wat werk kosten, maar bespaard zeker wel mucho dinero! #googleknowseverything

2: Ben je een Zalando shopper? Zet dingen die je graag wilt op je verlanglijst. Als deze dan in prijs dalen krijg je daar een notificatie van! Kassa!

3: Bestel op factuur. Dit is meer gemak dan geld besparing, maar soms gaan de dingen die je besteld hebt net een week later in de aanbieding. Wat krijg je dan? Dubbele facturen! Nergens voor nodig!

4: Je hebt 30 dagen zicht termijn bv bij Zara. Pas wat je wilt, maar bewaar de doos en rond juni/juli, september is er veelal korting ivm wisseling van seizoen. Dat betekent dezelfde kleren voor minder geld?! #ballin!

Als je na al deze tips alsnog de volle prijs wilt betalen? Be my guest, maar alles wat je spaart is het begin van een miljoen! Xoxo


Uitgelichte berichten
Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page